radio zum
Style
O cămașă - două, în nuanțe de verde aprins

Aparent, e destul de epuizant pentru bărbați să țină pasul cu tendințele fashion, în special cu ce culori se mai poartă. Noroc de sfaturile unora mai pricepuți în ale modei.

Să fi avut o perioadă destul de ploioasă și marile case de modă? Pentru că, în bună parte, vara asta e despre vibrații de culoare. Designerii de pretutindeni, precum Ralph Lauren sau Simon Porte Jacquemus au decis că, în acest sezon cald, din garderoba unui mascul stilat ce se respectă, nu trebuie să lipsească o cămașă - două, în nuanțe de verde aprins, fie că e în carouri, în dungi sau cu printuri enorme. Pentru un look cu adevărat îndrăzneț, poți uita de reguli și să le combini cu ușurință cu o pereche de pantaloni în nuanțe neutre, precum nude sau alb, se vor pupa perfect iar efectul va fi la fel de wow.

Așadar, oriunde ai decide să te afișezi: în oraș sau în ședințele Zoom, nu vei da greș cu verdele aprins, care îți va însenina zilele și te va pune într-un mood bun, pentru că, pe bune, ultimul lucru pe care ni l-am dori acum, ar fi ca și hainele să fie în nuanțe sumbre și deprimante.